Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Αν χάλασε κι ο Λοβέρδος, φαντάσου τι έγινε με τους άλλους»

 «Αν χάλασε κι ο Λοβέρδος, φαντάσου τι έγινε με τους άλλους»

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, για τον εφαρμοστικό νόμο που προβλέπει, μεταξύ άλλων, ενοποίηση επικουρικών ταμείων, απελευθέρωση ωραρίου φαρμακείων και γενόσημα φάρμακα.
«Είναι ένα πρόχειρο νομοθέτημα που δεν είναι δημιούργημα Λοβέρδου. Και δεν ξέρω κάτω από το βάρος ποιων πραγμάτων σας οδήγησε, κύριε υπουργέ, να το φέρετε. Κάτι δεν πάει καλά. Και αν χάλασε και ο Λοβέρδος, τότε φαντάσου τι έγινε με τους άλλους» ανέφερε δηκτικά ο κ. Καρατζαφέρης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη, να απαντήσει, τι έγινε και περικόπτονται σε αυτό το νομοσχέδιο οι συντάξεις, ενώ όπως είπε «είχε δοθεί μάχη και είχε συμφωνηθεί στη σύσκεψη των τριών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό, ότι δεν θα κοπούν».
Την ίδια στάση είχε και για τα γενόσημα φάρμακα, υποστηρίζοντας ότι «το καλό φάρμακο θα είναι πλέον για αυτόν που έχει να το πληρώσει, ενώ ο φτωχός θα το παίρνει από τρίτες χώρες». Πρότεινε δε να στηριχθεί η παραγωγή αντιγράφων στην Ελλάδα, ακόμα και με τη συμμετοχή της ΜΟΜΑ του στρατού, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

 http://troktiko.eu/2012/02/an-chalase-ki-o-loberdos-fantasou-ti-egine-me-tous-allous/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...