Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Rapidshare περιορισμούς στο download διαγράφει & τα αρχεία των δωρεάν χρηστών

Φαίνεται ότι το Rapidshare θέλει να μας δείξει με κάθε τρόπο ότι η έλλειψη ανταγωνισμού σε μία αγορά μόνο αρνητική μπορεί να είναι για τον καταναλωτή. Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά η εταιρεία κάνει κατάχρηση της κυρίαρχης θέσης της στο χώρο της...





αποθήκευσης αρχείων. Όπως όλα δείχνουν, μετά από το κλείσιμο του Megaupload αλλά και την απόσυρση των FileSonic και FileServe, το Rapidshare θεώρησε ότι δεν χρειάζεται να καλοπιάνει και τόσο τους μη εγγεγραμμένους χρήστες. Μετά λοιπόν από τους περιορισμούς που επανέφερε σε ό,τι αφορά την ταχύτητα του download, άρχισε να διαγράφει και πολλά από τα αρχεία των δωρεάν χρηστών. Η πρόφαση είναι βέβαια η καταπολέμηση της πειρατείας αλλά είναι πια σαφές σε όλους ότι ο λόγος για την ενέργεια αυτή είναι να πείσει όσο μπορεί περισσότερο κόσμο να αγοράσει κάποια από τα πακέτα της.

Αν και πάρα πολύς κόσμος είναι εξαγριωμένος με το γεγονός, δεν είναι λίγοι που δεν το θεωρούν και τόσο κακό. Τέτοιες πρακτικές συνήθως αποτελούν αφορμή για την δημιουργία ανταγωνιστικών υπηρεσιών πράγμα που μόνο καλό μπορεί να θεωρηθεί!

Read : http://www.enimerwsi.gr/2012/02/rapidshare.html#ixzz1nWQmWu9y

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...