Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κώστας Καραμανλής έγινε "γκατζετάκιας";


Εάν πριν από τρία χρόνια έλεγες στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ποιο είναι το e-mail του, θα σε κοίταζε περίεργα. Εάν πάλι τον ρώταγες τι κινητό έχει, θα σου απαντούσε πως για προσωπική του χρήση δεν έχει καμία εξειδικευμένη συσκευή και ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να τη συγκαταλέξει...




κανείς στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αντιθέτως, χρησιμοποιούσε κυρίως το κινητό της προσωπικής του ασφάλειας. Ολα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς πλέον ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξελίσσεται σε δεινό «γκατζετάκια». Είναι δε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι εδώ και μερικές ημέρες έχει «κολλήσει» με το νέο iPad 2 που έχει αγοράσει. Δεν το παίρνει μαζί του στη Βουλή (όπως ο Γιώργος Παπανδρέου που δεν το αφήνει στιγμή από τα χέρια του), αλλά το χρησιμοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες ως επί τω πλείστον στο σπίτι του, στη Ραφήνα. Λόγω του μεγέθους και της ευχρηστίας που έχει η εν λόγω φορητή ηλεκτρονική ταμπλέτα, τον εξυπηρετεί να πηγαίνει από το ένα δωμάτιο στο άλλο ή όποτε έχει καλό καιρό να κάθεται στην αυλή του και να σερφάρει στο Διαδίκτυο. Καμιά φορά παίρνει μαζί το iPad και στο γραφείο, αλλά όχι και πολύ συχνά, σε αντίθεση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου που κυκλοφορεί συνεχώς με την ταμπλέτα στο χέρι. Είτε βρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, είτε πάει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, είτε πίνει καφέ στον Εθνικό Κήπο, πάντα έχει την ταμπλέτα μαζί.

Ο κ. Καραμανλής έχει μάθει επίσης να χειρίζεται καλά πλέον και τους σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Για τους γνωρίζοντες τον πρώην πρωθυπουργό, οι γνώσεις του στα κομπιούτερ και τις νέες τεχνολογίες γενικότερα, ήταν κάποτε πολύ περιορισμένες.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός όσο ήταν στο Μαξίμου, δεν διέθετε τίποτα από όλα αυτά. Οταν μάλιστα ανέλαβε την πρωθυπουργία ο κ. Παπανδρέου και πήγαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, έκαναν ολόκληρη φασαρία στη σκέψη ότι οι προκάτοχοι πήραν μαζί τους ακόμη και τους υπολογιστές από το γραφείο του πρωθυπουργού. Ελαβαν όμως την αφοπλιστική απάντηση από τους συνεργάτες του κ. Καραμανλή ότι… «ο πρόεδρος δεν χρησιμοποιούσε ποτέ υπολογιστή»!

Espressonews.gr
Read: http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_8245.html#ixzz1n95GFN9y

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...