Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Θόδωρος Πάγκαλος "Εκλογή προέδρου από τη βάση"


Εκλογή προέδρου από τη βάση, όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος, ζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Μega για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξουν περισσότερες υποψηφιότητες για....
την προεδρία του κόμματος. «Είμαι υπέρ της δημοκρατίας και η δημοκρατία προϋποθέτει πολλές επιλογές» ανέφερε. Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει μια ομάδα στελεχών, η οποία κάνει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, αρκετές από τις οποίες τις υποστηρίζει και ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις αρχές Μαρτίου. Τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσει όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, ενώ ήδη συνεργάτες του έχουν κινητοποιηθεί για να συγκεντρώσουν τις υπογραφές που απαιτούνται για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Read  http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_4373.html#ixzz1nQq7Nc34

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...