Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Το παιχνίδι της Red Bull στα χιόνια ίσως φέρει πρόστιμο €30.000

Πάντα χαιρόμαστε με τα stunts της Red Bull όμως αυτό που έκανε με τον Max Verstappen στις Άλπεις ίσως της κοστίσει περισσότερο απ’ όσο περίμενε. Σύμφωνα με μία τοπική εφημερίδα, η Red Bull δεν εξασφάλισε την άδεια των αρχών για το event και γι’ αυτόν τον λόγο, ίσως να της επιβληθεί πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα €30.000.

Την μη-εξασφάλιση άδειας φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου ο οποίος αναφέρει ότι εφόσον υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιών στη φύση, πρέπει να υπάρχει έγκριση για οδήγηση οποιουδήποτε οχήματος έξω από φυσιολογικές ή οριοθετημένες περιοχές. Προφανώς οι πλαγιές δεν είναι φυσιολογικές και έτσι η Red Bull μάλλον θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει αυτή την αβλεψία της.






Ο Max Verstappen πήγε στα χιόνια με μια RB7 που φορούσε αλυσίδες











Το τμήμα marketing της αγωνιστικής ομάδας της Formula 1 της Red Bull Racing έχει αποδείξει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές ότι διαθέτει φαντασία και κυρίως τόλμα για διάφορα περιπετειώδη event. Τελευταία απόδειξη η σημερινή, καθώς πήρε τον Max Verstappen από την “αδερφή” Toro Rosso, τον έβαλε μέσα στην RB7, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα το 2011, και πήγε στο χιονοδρομικό κέντρο των Άλπεων Hahnenkamm.


Όπως καταλαβαίνεις σε υψόμετρο λίγο πάνω από 1.600 μέτρα το χιόνι ήταν άφθονο και για να μπορέσει να κινηθεί το μονοθέσιο φόρεσε τα βρόχινα ελαστικά της Pirelli μαζί με μεγάλες αλυσίδες χιονιού, ενώ και το ύψος από το έδαφος ήταν αυξημένο. Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα video είναι τουλάχιστον απολαυστικό.



http://www.autoblog.gr/2016/01/21/to-paixnidi-ths-red-bull-sta-xionia-isws-ferei-prostimo-e30-000/

http://www.autoblog.gr/2016/01/14/o-max-verstappen-phge-sta-xionia-me-mia-rb7-pou-forouse-alysides/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...