Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Άδεια τα ράφια του Carrefour - Τι συμβαίνει στα σούπερ μάρκετ

Μεγάλες ελλείψεις που έχουν προκαλέσει ανησυχία σε εργαζόμενους και καταναλωτές αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό η γνωστή αλυσίδα
σούπερ μάρκετ Carrefour.
 Η εικόνα που υπάρχει σε μεγάλα υποκαταστήματα είναι σχεδόν «κατοχικό», καθώς στα τεράστια ράφια υπάρχουν ελάχιστα προϊόντα από την κάθε ετικέτα και είδος.
Ποιος μεγάλος αθλητικός παράγοντας αγοράζει τα Carrefour και κανάλι
Ακόμη και σε κεντρικά σουπερ μάρκετ Carrefour που εξυπηρετούν μεγάλες περιοχές της Αττικής βλέπεις άδεια ράφια και τεράστιες ελλείψεις, με αποτέλεσμα να φεύγει καθημερινά κόσμος χωρίς ψώνια στα χέρια. Αρχικά υπήρξε θόρυβος και φόβος για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, ωστόσο παρατηρήθηκε ότι οι εν λόγω ελλείψεις υπάρχουν μόνο στη συγκεκριμένη φίρμα.
Όπως λένε παράγοντες της αγοράς ετοιμάζεται ένα μεγάλο deal με επίκεντρο τα Carrefour. Όπως είχε αποκαλύψει το usay υπάρχει ενδιαφέρον από γνωστό επιχειρηματία για την εξαγορά τους. Πρόκειται για τον ομογενή ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ενδιαφέρεται να επεκταθεί επιχειρηματικά και σε άλλους χώρους, πέραν του ποδοσφαίρου.

 http://www.usay.gr/article/105237/adeia_ta_rafia_toy_carrefour_ti_symbainei_sta_soyper_market.html?category_id=2794

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...