Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

H VW δεν αποζημιώνει τους Ευρωπαίους πελάτες της!

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει το dieselgate με τους κινητήρες της VW... Σε αυτό το επεισόδιο έχουμε το θέμα των αποζημιώσεων για το ευρωπαϊκό πελατειακό κοινό της φίρμας.

Η επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη βιομηχανία Elzbieta Bienkowska, ασκεί έντονες πιέσεις στη γερμανική εταιρεία ώστε να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες εκείνων των πετρελαιοκίνητων μοντέλων που εφοδιάζονταν με το «πειραγμένο» λειτουργικό. Μάλιστα ήρθε και σε επαφή με τον CEO της γερμανικής εταιρείας Matthias Mueller, όπου και του έδωσε μια λίστα με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Οι προσπάθειες της επιτρόπου όμως έπεσαν στο κενό, μιας και η VW ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να τους αποζημιώσει κι αυτό γιατί προωθεί λύσεις για το εν λόγω ζήτημα.

Η στάση που διατηρεί η VW Ευρώπης είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή που εφαρμόζει η φίρμα στην Αμερική, μιας και εκεί οι ιδιοκτήτες με τον diesel κινητήρα με το παραποιημένο λειτουργικό, λαμβάνουν ένα πακέτο αποζημίωσης το οποίο περιλαμβάνει: Μια prepaid Visa των 500 δολαρίων, ακόμα μια δωροκάρτα, με επιπλέον 500 δολάρια, αλλά και τρία χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας. Βέβαια στις Η.Π.Α. η VW πρέπει να αποζημιώσει 482.000 αυτοκίνητα, εν αντιθέσει με την VW Ευρώπης που έχει 8,5 εκατομμύρια. Το κόστος μιας τέτοιας αποζημίωσης αντιλαμβάνεστε ότι είναι τεράστιο και αναμφίβολα μπορεί να δημιουργήσει τρομερό οικονομικό πρόβλημα στην κατασκευάστρια εταιρεία!

Για το λόγο αυτό και τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας εξέδωσαν μια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Στην Γηραιά Ήπειρο η VW έχει επικεντρωθεί στην επιδιόρθωση των εμπλεκομένων κινητήρων, αλλά και των γενικότερων υπηρεσιών της φίρμας».

Τώρα μένει να δούμε ποιος θα υπερισχύσει σε αυτό το μπρα ντε φέρ: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή ο γερμανικός αυτοκινητιστικός κολοσσός;

http://www.nextdeal.gr/aytokinito/h-vw-den-apozhmiwnei-toys-eyrwpaioys-pelates-ths.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...