Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Στο πρόγραμμα «Εξωστρέφεια» εντάσσεται η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για ενίσχυση της ρευστότητας



Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας συνδυασμός ασφάλισης και χρηματοδότησης για τους Έλληνες εξαγωγείς
Την υποβολή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στο πρόγραμμα «Εξωστρέφεια», το οποίο αφορά τη δανειοδότηση επιχειρήσεων με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας των εξαγωγών του ανακοίνωσε το ΔΣ της τράπεζας.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων με τον οποίο η Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα (30/1) την έναρξη της συνεργασίας της με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης.
Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου Αντώνη Παπαδεράκη, ο οποίος και επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ενισχύει την προσπάθεια που γίνεται για την στήριξη των εξαγωγών.
Παράλληλα τόνισε την ανάγκη οι εξαγωγικές επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών τους.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων Θέμις Καλπακτσόγλου ανέφερε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας συνδυασμός ασφάλισης και χρηματοδότησης για τους Έλληνες εξαγωγείς, το οποίο όπως επεσήμανε τους δίνει σιγουριά για την «ασφάλεια» της επένδυσής τους.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης επεσήμανε πώς με την ασφάλιση των εξαγωγέων στον Οργανισμό, τους δίνεται η δυνατότητα να αντλήσουν κεφάλαια, επισημαίνοντας ότι η Τράπεζα ως συμμετέχουσα στο πρόγραμμα μπορεί να προωθεί τα προς εξαγωγή προϊόντα.



http://bankingnews.gr/τραπεζικά-νέα/item/235004-στο-πρόγραμμα-«εξωστρέφεια»-εντάσσεται-η-συνεταιριστική-τράπεζα-χανίων-για-ενίσχυση-της-ρευστότητας.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...