Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα: "Ξεπούλησε έναν αγώνα..."

Πυρά του κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2015  εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης...
  Παράλληλα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργού του Συριζα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό και για τις τοποθετήσεις του χθες στη Βουλή.

   Ο Τσίπρας για να δικαιολογήσει το Μνημόνιο έβγαλε τα περί Νομισματοκοπείου Ο κ  Λαφαζάνης για το σενάριο του Νομισματοκοπείου ανέφερε: «είχα διακωμωδήσει το σενάριο του Νομισματοκοπείου. Βγήκε από τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του. Αυτοί το διακινούσαν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το αναπαρήγαγαν εναντίον μου για να τρομοκρατήσουν το κοινό. Αυτοί το πρωτοέβγαλαν για να δικαιολογήσουν το τρίτο Μνημόνιο.    Βολές κατά Στουρνάρα Από τα βέλη του κ.Λαφαζάνη για την υπόθεση της φημολογούμενης εισβολής στο Νομισματοκοπείο δεν ξέφυγε ούτε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας. «Είναι λασπολόγος και συκοφάντης ο κύριος Στουρνάρας. Αντί να μας κάνει τον τιμητή... λειτούργησε ως παρακράτος.  Πώς θα το καταλάβω το Νομισματοκοπείο; Εχω στρατό.... Και τι να το κάνω;Το Νομισματοκοπείο δεν πιστεύω να έχει και τίποτα. Αυτό είναι ένα σενάριο που το κατασκεύασε ο Τσίπρας. Δεν υπήρχε. Ο κύριος Στουρνάρας έπρεπε να πάει στον εισαγγελέα να το καταγγείλει, στην αστυνομία, στον πρωθυπουργό... Να μας πει ο κύριος Στουρνάρας με ποιους συζήτησε; Ποιο είναι αυτό το τείχος; Να μας πει ο κύριος Παυλόπουλος αν πήγε και συνωμότησε με τον κύριο Στουρνάρα για να σώσει το νόμισμα Νομισματοκοπείο...  Η κυβέρνηση κρύβεται. Είχε δώσει εντολή να σώσει το Νομισματοκοπείο από έναν υπουργό της; Και τώρα λέει ουδέν σχόλιο. Δεν γίνεται αυτό. Πρέπει να απαντήσει. Οπως και ο διοικητής της ΕΥΠ...»   «Νομίζω δεν υπήρχε plan B ούτε plan X»

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ εκτίμησε πως δεν υπήρχε plan B ούτε plan X. «Δεν διαψεύδω τον κύριο Βαρουφάκη. Δεν ήξερα. Η εκτίμηση μου είναι ότι δεν υπήρχε plan B ούτε plan X. Δεν υπήρχε καμία εναλλακτική, κανένα σχέδιο για έξοδο από την Ευρωζώνη. Ο Τσίπρας ξεπούλησε έναν ολόκληρο αγώνα Δριμύτατη όμως ήταν και η κριτική για τις αποφάσεις του πρωθυπουργό μετά το δημοψήφισμα με τον κ.Λαφαζάνη να λέει «αυτό το ξεπούλημα ενός ολόκληρου αγώνα, εγώ δεν το περίμενα». Προσθέτει δε «ο Αλέξης Τσίπρας ο ίδιος έκανε πρόταση για το δημοψήφισμα, το βράδυ της Παρασκευής. Φυσικά και συμφώνησα... Τι θα γίνει αν το αποτέλεσμα είναι Οχι, ρωτούσα. Σιωπή, για απάντηση.  Εκείνο το βράδυ ελήφθη η μοιραία απόφαση από τον Αλέξη Τσίπρα να αφήσει το Οχι. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Δεν ήμουν υπέρ της ρήξης για τη ρήξη.  Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Είναι για το βιβλίο Γκίνες. Την άλλη μέρα συγκάλεσε συμβούλιο αρχηγών».

 Να με κρεμούσαν ανάποδα στο Σύνταγμα αν υπέγραφα ένα τέτοιο μνημόνιο  «Ηξερε ότι δεν θα τον ακολουθούσα. Να με κρεμούσαν ανάποδα στο Σύνταγμα αν υπέγραφα ένα τέτοιο μνημόνιο. Με κατηγορούν ότι θέλω την έξοδο από την Ευρωζώνη. Λοιπόν ο δρόμος που ακολουθείται οδηγεί στην έξοδο από την Ευρωζώνη», ανέφερε υποστηρίζοντας για άλλη μία φορά την απόφαση του να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ.    Ακραία δημαγωγικός και απολύτως αναξιόπιστος ο Τσίπρας στη Βουλή Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για το Ασφαλιστικό ο κ.Λαφαζάνης είπε «ο Τσίπρας ήταν ακραία δημαγωγικός. Είναι απολύτως αναξιόπιστος». Σχολιάζοντας τον πρόεδρο της ΝΔ ανέφερε «ο Μητσοτάκης ήταν κλασικός: των μεγάλων συμφερόντων, της ολιγαρχίας.... Αν εφαρμοσθούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν, τελειώνουμε με τα μεσαία στρώματα, με τα αγροτικά και τους ελεύθερους επαγγελματίες... Θα είμαστε μια χώρα εξαθλιωμένη».


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/01/blog-post_3243.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...