Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Νέα επίθεση Βαρουφάκη : Ούτε ο Θεός και οι άγγελοί του δεν μπορούν να σώσουν την Ελλάδα

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.


Μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg με αφορμή τον 1 χρόνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην τσάρος της ελληνικής οικονομίας ανέφερε: «Ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε τι έπρεπε να γίνει αλλά τελικώς παραδόθηκε άνευ όρων», ενώ παράλληλα ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους τα ασφαλιστικά ταμεία βρίσκονται υπό κατάρρευση.


«Αποτύχαμε» παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σχετικά με την επέτειο του «ενός χρόνου Αριστερά».
«Δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα και επομένως αποτύχαμε» επανέλαβε ο κ. Βαρουφάκης και εκτίμησε ότι το νέο πρόγραμμα βοήθειας δεν πρόκειται να επιλύσει τα προβλήματα της Ελλάδας. Ο πρώην υπουργός δήλωσε μάλιστα ότι ούτε ο Θεός και οι άγγελοί του δεν μπορούν να σώσουν την Ελλάδα με την συγκεκριμένη συμφωνία.
Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι «γνώριζε τι έπρεπε να κάνει, αλλά αιχμαλωτίστηκε σε πολιτικές, οι οποίες και ο ίδιος ξέρει ότι είναι λάθος».
Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν μετανιώνει για τον τρόπο διαπραγμάτευσης κατά τη διάρκεια της υπουργίας, δήλωσε: «Σαφώς και υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνω. Άλλωστε αποτύχαμε».


http://www.usay.gr/article/106100/nea_epithesi_baroyfaki_oyte_theos_kai_oi_aggeloi_toy_den_mporoyn_na.html?category_id=2794

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...