Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ηλεία: Συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού Πύργου – Πατρών

«Γενική πρόβα» πραγματοποιούν σήμερα οι αγρότες που βρίσκονται στα... μπλόκα της Ηλείας, τη Μαραθιά και το Κουρτέσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες θα αποκλείσουν, το οδόστρωμα οπότε και αναμένεται διακοπή της κυκλοφορίας επί της Ε.Ο. Πύργου Πατρών για περίπου μια ώρα.

Η κίνηση αυτή θεωρείται «προειδοποιητική» στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στο γενικό προσκλητήριο προς όλα τα μπλόκα που έχει απευθύνει για το Σάββατο το μεσημέρι το μπλόκο των Τεμπών, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός ενεργειών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στο επίκεντρο των αιτημάτων των αγροτών είναι συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και διάλογος από μηδενική βάση, τόσο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, όσο και για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν την πρωτογενή παραγωγή.

Πάντως, οι αγρότες τονίζουν ότι στις προθέσεις τους δεν είναι οι κινητοποιήσεις τους να δυσκολέψουν λοιπές κοινωνικές ομάδες, καθώς, όπως παρατηρούν, το ασφαλιστικό και το φορολογικό αφορούν όλους, ενώ ήδη δέχονται μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα τους από άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Ψήφισμα Συμπαράστασης

Ο Σύλλογος Ξωμάχων σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το δίκαιο αγώνα των αγροτών που έχει ξεκινήσει.

Με το ψήφισμα αυτό στηρίζουμε την μάχη που δίνετε μέρα και νύχτα στα χωράφια μέσα σε αντίξοες συνθήκες για να βοηθήσετε τις οικογένειες σας και την οικονομία της χώρας.

Ο αγώνας αυτός πρέπει να συνεχιστεί με ενότητα γιατί τα προβλήματα στην χώρα δεν τα δημιουργήσατε εσείς αλλά οι εκάστοτε κυβερνήσεις.

Και τώρα το ίδιο συμβαίνει, αντί να προωθήσουν τον πρωτογενή τομέα, την μεταποίηση και την εμπορία των ελληνικών αγροτικών προϊόντων ώστε να δοθεί ανάπτυξη στέλνουν νέους φόρους πιστεύοντας ότι έτσι θα είναι τα καλά παιδιά μενοντας κλεισμένοι στον γυάλινο πύργο τους.Το Διοικητικό Συμβούλιο

 http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/agrotika/ileia-symvoliko-kleisimo-tis-ethnikis-odoy-pyrgoy-patron

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...