Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Η πρώην του Ματέο θα πιεί καφέ με την Ελένη Μενεγάκη!Η Ελένη Μενεγάκη φέτος κάνει ότι μπορεί για να ανεβάσει τα ποσοστά της τηλεθέασης ποτ την θέλουν συνεχώς να τερματίζει τρίτη!

Το καλύτερό της χαρτί είναι το να φέρνει στο πλατό του "Καφέ με την Ελένη" καλεσμένους με τους οποιούς έχει προϊστορία. Μία από αυτούς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη με την οποία υπήρχε μία άτυπη κόντα μεταξύ τους, η οποία όμως ξεκαθαρίστηκε κατα την διάρκεια της εκπομπής. Το ίδιο έγινε άλλωστε και με την Κατερίνα Ζαρίφη με την οποία δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις από την περιοδο που σταμάτησαν να συνεργάζονται στον "Καφέ".

Αυτή τη φορά η καλεσμένη που θα προσπαθήσει να δώσει στην ξανθιά παρουσιάστρια τα νούμερα που θέλει είναι η Δωροθέα Μερκούρη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ηθοποιού, που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ιταλία, είναι ότι στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Νυν και πρώην λοιπόν θα συναντηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου! Η Δωροθέα θα έρθει στις αρχές του μήνα για λίγες μέρες στην Ελλάδα και στις 8 Δεκεμβρίου έχει κληθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το τι θα συζητήσουν οι δυο κυρίες και αν θα αναφερθούν στον Ματέο Παντζόπουλο.


Πηγή: http://skandalistes.blogspot.com/2010/11/blog-post_4111.html#ixzz16ZFiJrdJ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...