Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

3 σημάδια ότι η δίαιτά σας θα αποτύχει




Γνωρίζετε ίσως από προσωπική εμπειρία πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσεις πιστά μια δίαιτα και να φτάσεις τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή έτσι και η πετυχημένη δίαιτα δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Ας δούμε, λοιπόν, 3 σημάδια που σας προειδοποιούν ότι η δίαιτά σας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αποτυχία:

1) Αισθάνεστε πείνα όλη την ώρα

Aν αισθάνεστε πεινασμένοι ενώ κάνετε δίαιτα, η δίαιτά σας θα αποτύχει. Είναι ένα πράγμα ενώ ετοιμάζεστε για το μεσημεριανό σας γεύμα να ακούσετε την κοιλιά σας να γουργουρίζει και άλλο πράγμα να βασανίζεστε από την πείνα όλη την ημέρα...


Για κάποιο λόγο κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να χάσουν βάρος με το να μην τρώνε σχεδόν τίποτα. Αυτό οδηγεί ή στην ανορεξία  ή στο φαινόμενο ‘’γιο γιο’’, που με απλά λόγια σημαίνει τη σταδιακή επανάκτηση του βάρους που καταφέρατε να χάσετε.

Αν λιμοκτονείτε, το σώμα σας σκέφτεται ακριβώς αυτό: ότι λιμοκτονεί. Το σώμα σας στέλνει ισχυρά μηνύματα στον εγκέφαλό σας ότι έχει ανάγκη από τροφή, στα οποία είναι τόσο δύσκολο να αντισταθείτε όσο ένα εξαρτημένο άτομο από την κοκαΐνη.

2) Η δίαιτά σας δε συνεπάγεται καμία αλλαγή στον τρόπο ζωής σας

Αν η διατροφή σας δεν επιφέρει αλλαγές στον καθημερινό  τρόπο ζωής σας, τότε θα αποτύχει. Η πετυχημένη δίαιτα σημαίνει υγιεινές αγορές και αλλαγές στον τρόπο μαγειρέματος. Χρειάζεται να βελτιώσετε λεπτομέρειες στις διατροφικές σας συνήθειες και να προσθέσετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας.

3) Η δίαιτά σας βασίζεται σε χάπια

Το θέμα με τα χάπια είναι ότι έχουν μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα αλλά δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εγγύηση ότι θα απαλλαγείτε για πάντα από τα περιττά κιλά. Μερικά από αυτά μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως κοιλιακές διαταραχές.

Είναι επίσης πολύ πιθανό παίρνοντας χάπια αδυνατίσματος χωρίς να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες επί της ουσίας να μη χάσετε καθόλου λίπος.

Εν ολίγοις είναι πολύ καλύτερο να χάσετε έστω και μισό κιλό σε μία εβδομάδα  αλλάζοντας τον
τρόπο ζωής σας παρά να χάσετε 2  κιλά μέσα σε μία εβδομάδα καταφεύγοντας σε χάπια.
 Μίνα Ανδρέου

http://www.cosmo.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...