Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ρόδος: Εστιατόριο ''έγδυσε'' τουρίστες! Χρέωσαν ένα ψάρι 353€!



Το ζευγάρι των Φιλανδών πίστευε ότι θα πληρώσει 200€, αλλά ο λογαριασμός έλεγε 602€ - Η καταγγελία φτάνει στη γενική συνέλευση εστιατόρων...

που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για το θέμα που ανέδειξε με δημοσίευμά της η «Ροδιακή», μετά από επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε ο τουρίστας για το περιστατικό. Συγκεκριμένα στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ένα από τα θέματα θα είναι και το παραπάνω και κυρίως θα συζητηθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε από τη μέρα που έγινε γνωστό.

Σημειώνεται πάντως ότι η διαδικασία που αφορά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για αισχροκέρδεια την οποία παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος, αναφορικά με τον υπέρογκο λογαριασμό που κλήθηκε να πληρώσει το ζευγάρι των Φινλανδών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το θέμα δημοσιεύθηκε μετά την επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο διαμαρτυρόμενος τουρίστας, μαζί με την απόδειξη που πήρε από το συγκεκριμένο εστιατόριο.

To δημοσίευμα για το οποίο παραγγέλθηκε προκαταρκτική είχε ως εξής:
«Με τις χειρότερες αναμνήσεις αναχώρησε πριν μερικές μέρες από τη Ρόδο ένας Φινλαδός τουρίστας που επισκέφθηκε το νησί μαζί με τη σύζυγό του στο πλαίσιο κρουαζιέρας. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να έρθει στη Ρόδο, μετά από 39 χρόνια καθώς η πρώτη φορά που το είχε επισκεφτεί ήταν το 1970 όταν είχε κάνει το ταξίδι του μέλιτος. Έτασε στη Ρόδο με το κρουαζιερόπλοιο Kristina Katarina και αμέσως κατευθύνθηκε στην Παλιά Πόλη για να περπατήσει και να θυμηθεί εκείνο το πρώτο ταξίδι.

Το μεσημέρι αποφάσισε να φάει σε εστιατόριο της περιοχής παραγγέλνοντας ψάρι, σαλάτα, και ένα μπουκάλι άσπρο κρασί. Ο σύζυγος περίμενε ότι το γεύμα θα κόστιζε περί τα 200 ευρώ, και όπως ο ίδιος ομολόγησε έπαθε…σοκ όταν σύμφωνα με το λογαριασμό έπρεπε να πληρώσει 602 ευρώ! Και αναλύοντας το ποσό διαπίστωσε ότι για το ψάρι πλήρωσε 353 ευρώ δηλαδή του χρέωσαν 58 ευρώ για κάθε κιλό.

Μάλιστα αυτό που υπογράμμισε ήταν ότι και ο ίδιος είναι ψαράς και ποτέ δεν έπιασε ψάρι 6 κιλών το οποίο του χρέωσαν ότι έφαγε. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό αυτό και ήθελε να καλέσει την αστυνομία. Όμως όπως τον πληροφόρησαν αν γινόταν κάτι τέτοιο και ο λογαριασμός δεν πληρωνόταν, τότε οι υπεύθυνοι του εστιατορίου δεν θα τους άφηναν να φύγουν με το κρουζιερόπλοιο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους αφού θα γινόταν μήνυση.

Έτσι αναγκάστηκαν να πληρώσουν αφού όπως λέει στην ουσία απειλήθηκαν. Τελικά η αστυνομία ήρθε όπως προσθέτει αλλά δεν έκανε τίποτα, με αποτέλεσμα να αναχωρήσουν από τη Ρόδο γεμάτοι αγανάκτηση και οργή για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν σε ένα από τα καλά εστιατόρια της παλιάς πόλης.»

Πηγη : newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...