Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Το απλούστερο κινητό στον κόσμο!


Το αποκαλούν ως το αντί-iPhone, δεν έχει κάμερα, ούτε παιχνίδια για να παίξετε και δεν μπορείτε να μπείτε στο Ίντερνετ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορείτε καν να στείλετε γραπτά μηνύματα SMS. Το κινητό του Μπαρμπαγιάννη όπως ονομάζεται (για την ακρίβεια John’s Phone), σχεδιάστηκε για να έχει μόνο μια λειτουργία, να παίρνει τηλέφωνα! Ακόμα και το βιβλίο διευθύνσεων που διαθέτει στο πίσω μέρος είναι παλιομοδίτικο, χαρτί και μολύβι!

Η νέα αυτή συσκευή έχει ανοιχτόχρωμη πρόσοψη και μεγάλα κουμπιά, μοιάζοντας με παιχνίδι. Οι Ολλανδοί παραγωγοί του τηλεφώνου, η διαφημιστική εταιρεία John Doe, ελπίζουν ότι με αυτή τη συσκευή θα προσελκύσουν τα τεχνοφοβικά άτομα και θα αποτελέσει το πρώτο κινητό τηλέφωνο των μικρών παιδιών. Το εγχειρίδιο, όπως είναι φυσικό, είναι μόνο μία σελίδα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά από ένα φόρτισμα είναι 3 εβδομάδες!  Ο σχεδιαστής του Diedriekje Bok δηλώνει «είναι ένα χρήσιμο τηλέφωνο για τα ταξίδια, την ιστιοπλοΐα και τα σπορ». Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται η τιμή του είναι περίπου 78 ευρώ.

Για αναδημοσίευση του άρθρου, παρακαλούμε αναφέρετε την πηγή και το link του άρθρου.
http://www.dailymail.co.uk/home/index.html
http://siteseeing.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...