Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Το "θρίλερ" με την αποχώρηση της... sexy γυμνάστριας Καραμέρου-Χαριτάτου!

 

Το "θρίλερ" με την αποχώρηση της... sexy γυμνάστριας Καραμέρου-Χαριτάτου! 

Η Σοφία Πασχάλη έφυγε ή την..."έφυγαν" από το πρωινό "10-1" με το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο; Ποια είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το θρίλερ της αποχώρησης ενός τόσο βασικού στελέχους της εκπομπής, της κούκλας που με τις προκλητικές ασκήσεις της ξεσήκωνε το αντρικό κοινό;
Σύμφωνα με πληροφορίες του markos.tv αυτό που την έκανε τη Σοφία να δυσανασχετήσει και τελικά να αποχωρήσει, ήταν η πρόθεση υπευθύνων να ενισχύσουν την ενότητα της γυμναστικής με δύο ακόμη άτομα, γεγονός που μειώνει σε μεγάλο βαθμό τη δική της συμμετοχή στο πρωινό. Έτσι, από εκεί που εμφανιζόταν 2-3 φορές την εβδομάδα, υπό την παρούσα συγκυρία θα έπρεπε να περιοριστεί στη μία εμφάνιση κάθε δέκα μέρες, δηλαδή...πολύ λιγότερο από τις προσδοκίες της!
Οι Καραμέρος-Χαριτάτος, από την άλλη, δεν διαπραγματεύονται την συνέχιση της περσινής επιτυχίας και προκειμένου να την εξασφαλίσουν κάνουν τα αδύνατα δυνατά να ενισχύσουν όλες τις στήλες τους! Πήραν τη Νανά και το Βασίλη Δριμούση για τα τηλεοπτικά και τη showbiz, ενώ έκριναν σκόπιμο να ανανεώσουν και το κομμάτι της γυμναστικής.
Μπορεί κανείς να τους ζητήσει το λόγο; Εκείνοι έχουν και το μαχαίρι και το...πεπόνι!

www.markos.tv

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...