Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ηταν πόρνη... έγινε δασκάλα!

 
Ο
ι φίλοι της αλλά και οι συνάδελφοι της είχαν προειδοποιήσει την δασκάλα δημοτικού σχολείου ότι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να γράψει για το παρελθόν της όταν δούλευε ως ιερόδουλη. Η 30χρονη η οποία διδάσκει ιστορία της τέχνης στο Μπρόνξ των ΗΠΑ, όμως είχε αντίθετη γνώμη. Αποφάσισε να κυκλοφορήσει τις ερωτικές της ιστορίες με σκοπό να αποδείξει ότι όταν μια γυναίκα έχει θέληση και δύναμη μπορεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.
Ήδη όμως έχουν προκληθεί αντιδράσεις στο σχολείο όπου διδάσκει, καθώς γονείς έχουν ήδη εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για την παρουσία της στις αίθουσες διδασκαλίας. «Δεν μπορεί η κόρη μου να διδάσκεται έχοντας ως πρότυπο αυτή τη γυναίκα» ισχυρίζεται ένας από τους γονείς.
Οι συνάδελφοι της μάλιστα εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους καθώς θεωρούν ότι οι μαθητές ακούγοντας την ιστορία της, θα πληκτρολογήσουν το όνομα της στο google, και θα μάθουν και άλλες πιο πικάντικες λεπτομέρειες για την ζωή της.

www.dete.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...