Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Σε σημερινό άρθρο της ιστοσελίδας zougla.gr , δημοσιεύονται οι παρακάτω φρικιαστικές φωτογραφίες… Στάλθηκαν από αναγνώστρια της σελίδας, η οποία της τράβηξε (όπως αναφέρεται στο άρθρο) στο Δήμο Μακρύ Γιαλού του νομού Λασιθίου, έξω από τον οικισμό Πιλαλήματα.







Απαράδεκτες πραγματικά εικόνες, τόσο επειδή τα ζώα βρήκαν τραγικό θάνατο, αβοήθητα και αλυσοδεμένα, όσο και επειδή παρέμειναν σε αυτή την κατάσταση για μεγάλο διάστημα, αποτελώντας εστία μόλυνσης.
ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ κε ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, επειδή κάποιος ή κάποιοι ασυνείδητοι προέβησαν σε αυτές τις πραγματικά καταδικαστέες πράξεις αμέλειας των ζώων αυτών. ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΕΓΩ, ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ… Νομίζω είναι περιττό ν’ αναφέρω ονόματα, γιατί λεβέντες δεν είναι μόνο οι επώνυμοι που έχουν δοξάσει την Κρήτη και την Ελλάδα, αλλά ο απλός λαός που έχει αγωνιστεί με γυμνά χέρια ενάντια στους κατακτητές…
Όσο για την ειρωνεία,  η πορεία σας τόσα χρόνια ως δημοσιογράφο έχει δείξει ότι είναι χαρακτηριστικό σας στοιχείο.. Όπως επίσης είναι και η έλλειψη ήθους, την οποία αποδείξατε γι’ άλλη μια φορά….

http://antipaloi.blogspot.com/2010/09/blog-post_7680.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...