Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Θ. Ματίκα - Μ. Μπεγνής : Ξανά μαζί!


Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές ξανασυναντιούνται.
Ο Μέμος Μπεγνής και η Θάλεια Μάτικα... συνεργάστηκαν πρώτη φορά το 2004 και εντυπωσίασαν. Έξι χρόνια μετά συνατιούνται ξανά για μία τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 και αναμένεται να αρέσει πολύ στο κοινό. Πώς αισθάνονται που κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα ρόλο σε μία τόσο δύσκολη εποχή;
''Αν και τα γυρίσματα του σίριαλ τα τελειώσαμε πέρσι νιώθω πολύ τυχερή που ακόμη δουλεύω στην τηλεόραση. Βέβαια, κι εγώ, όπως όλοι οι συνάδελφοί, είμαστε προβληματισμένοι για το τι μέλλει γενέσθαι στα τηλεοπτικά πράγματα και με τη μυθοπλασία στην τηλεόραση'', δηλώνει η Θάλεια στο HELLO! ενώ ο Μέμος συμπληρώνει: ''Σίγουρα νιώθω πολύ τυχερός διότι με την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, οι δουλειές θα είναι ελάχιστες και θα μείνουν εκτός πολλοί συνάδελφοι. Αυτό με δυσαρεστεί και λυπάμαι πάρα πολύ, καθώς δεν θα ήθελα να μου συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, ειδικά όταν ζω από αυτή τη δουλειά''.

Πηγή: tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...