Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Βίαζαν Ελληνίδες για να τις… εξορκίσουν


Κατηγορούμενοι είναι δυο άνδρες που φέρεται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά δυο γυναίκες ελληνικής καταγωγής κατά τη διάρκεια «ψεύτικης προσευχής», με την οποία, υποτίθεται, ότι γινόταν ξορκισμός των θυμάτων τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέος Κόσμος» 40χρονος ομογενής κάτοικος Σίδνεϊ βίαζε δύο γυναίκες ελληνικής καταγωγής.

Για την ίδιες υποθέσεις κατηγορείται και άλλος ομογενής 62 χρόνων, ο οποίος, επίσης, βαρύνεται με πολλές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η αστυνομία στο δικαστήριο, ένα από τα θύματα ήταν 23χρονη γυναίκα, η οποία είχε πιστέψει ότι έπρεπε να κάνει έρωτα με έναν…  άγγελο, ενώ της είχαν δεμένα τα μάτια, σε διάφορα ξενοδοχεία του Σίδνεϊ.

Σε κάποιες από τις «προσευχές», όταν το θύμα δεν ήθελε να κάνει έρωτα άκουσε μια «διαβολική φωνή» που της έλεγε: «Εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω να σπάσεις τα μάγια που σου έκαναν. Αυτό είναι ένα όνειρο».

Στους ενόρκους του δικαστηρίου ειπώθηκε ότι θα προβληθεί βίντεο από την ερωτική συνεύρεση. Η γυναίκα θα δείχνει χαρούμενη και ότι συναινούσε, αλλά «στην πραγματικότητα ακολουθούσε οδηγίες για να λυθούν τα μάγια και να μην πάθει κακό η αδελφή της».

Η αστυνομία κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το δεύτερο θύμα έπεσε θύμα βιασμού τρεις φορές κατά τη διάρκεια «προσευχών», όταν μια δαιμονική φωνή την διάταζε να κάνει έρωτα με τον κατηγορούμενο αν ήθελε να ευχαριστήσει τους... αγγέλους.
 
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=82871

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...