Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συμφώνησε με Αναστόπουλο ο ΟΦΗ -Γιατί έδιωξαν τον Χατζηνικολάου


Την απόλυση του Γιάννη Χατζηνικολάου από την ομάδα του ΟΦΗ αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας ,όπως πρώτο έγραψε το CRETALIVE με το Νίκο Αναστόπουλο να είναι ο αντικαταστάτης του. Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ εξακολουθεί να ψάχνεται μέσα στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία έχει πλούσιο έμψυχο δυναμικό, σε συνδυασμό με την τελευταία εντός έδρας ισοπαλία με την Καλλιθέα οδήγησαν τη διοίκηση της Κρητικής ΠΑΕ να δώσει τέλος στη συνεργασία της με το 45χρονο προπονητή. Η δεύτερη θητεία του Γιάννη Χατζηνικολάου στον ΟΦΗ ήταν μικρότερη από την πρώτη καθώς ο Σερραίος προπονητής είχε προσληφθεί στις 12 Ιουλίου. Στον πρώην πλέον τεχνικό του ΟΦΗ καταλογίζεται η αδυναμία κατάλληλης διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου πληροφορήθηκε τις εξελίξεις από τα Μ.Μ.Ε. και όπως αναφέρει το κοντινό του περιβάλλον είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση κυρίως εξαιτίας του άκομψου τρόπου με τον οποίο απομακρύνθηκε. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ήδη επιλεγεί ως διάδοχος στην τεχνική ηγεσία, και έρχεται αύριο στο Ηράκλειο για να αναλάβει καθήκοντα.Μάλιστα πριν απο λίγο η Διοίκηση της ΠΑΕ -ΟΦΗ ανακοίνωσε τα εξής.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο.
Ο κ. Αναστόπουλος θα έλθει αύριο το μεσημέρι στο Ηράκλειο και στις 4 μ.μ. θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας μας.
-Ο κ. Αναστόπουλος αύριο στις 7 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στο αθλητικό κέντρο.


Η ΠΑΕ-ΟΦΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ Γ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την λύσει της συνεργασίας της με το προπονητή κ. Γιάννη Χατζηνικολάου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το κ. Χατζηνικολάου για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_8629.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...