Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με την πρόταση Μπουτάρη να παίζουν τα κανάλια...πορνό!


Από τη μία μας ξενίζει η πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης να υπάρχει "ζώνη" με πορνό στη δημοτική τηλεόραση, αλλά από την άλλη λες..."για κάτσε ρε παιδί μου": Τι μας τρομάζει, η λέξη και μόνο στο άκουσμά της ή το "καυτό" περιεχόμενο αυτό καθεαυτό; Η υποκρισία που συνεπάγεται το πρώτο είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, αλλά και για το δεύτερο μπορούμε να ανοίξουμε μια κουβέντα αν θέλετε:

Δηλαδή τη Τζούλια, ή την Ντούβλη για να μην παρεξηγηθεί κι αυτή, δεν τις είδε κανείς; Σαν θέμα δεν το συζήτησαν όλα τα κανάλια και άρα... το διαφήμισαν με αποτέλεσμα να ξεπουλήσει; Θα μου πείτε τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Πως..,όποιος θέλει να δει τέτοια θεάματα θα βρει τον τρόπο είτε του προσφέρεις στο πιάτο, είτε πρέπει να πάει μέχρι τη γωνία για να το αγοράσει, ή ακόμη ακόμη πατώντας ένα κουμπί στον υπολογιστή του!
Το μόνο πρόβλημα της τηλεόρασης σε σχέση με το dvd - κι όχι με το ίντερνετ - είναι τι γίνεται με τα παιδιά που θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε τέτοια προϊόντα. Εδώ είναι θέμα οικογένειας, να έχει εξηγήσει στα παιδιά κάποια πράγματα και γενικά να συζητάει μαζί τους τα πάντα. Δεν έχει και νόημα ξέρετε το να απαγορεύουμε κάτι "δια ροπάλου" στα παιδιά, γιατί - όπως λένε και οι ειδικοί - τότε είναι που θα το αναζητήσει. Δεν εννοώ ότι πρέπει να τα βλέπουν ντε και καλά, ένα προβληματισμό βάζω στο τραπέζι...

Λέτε αυτά να είχε στο μυαλό του και ο Γιάννης Μπουτάρης; Γιατί κατά τ' άλλα δεν τον "κόβω" ούτε για χαζό να θέλει να "τινάξει" τον προεκλογικό του αγώνα στον αέρα, αλλά ούτε και για άνθρωπο που θα ήθελε να προκαλέσει την οποιαδήποτε "βλάβη" σε συμπολίτες του. Και εν πάσει περιπτώσει ας μην υποκρινόμαστε ότι..."αυτό που είπε είναι τρομερό" και μετά τον αρνητικό σχολιασμό "ψάχνουμε για το..."απαγορευμένο". Το "αγοράζεις" ή όχι, αυτό που είπε πηγάζει από την ίδια τη ζωή...

http://www.markos.tv/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...