Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

GP Αυστραλίας 2014: Νίκη κυριαρχίας για Mercedes και Rosberg!


Ο πρώτος αγώνας τού 2014 είναι γεγονός, και συνέβη αυτό που περιμέναμε οι περισσότεροι: η Mercedes AMG πήρε την πρώτη νίκη τής σεζόν, και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση, μόνο που ο νικητής δεν ήταν ο Lewis Hamilton, αλλά ο Nico Rosberg! Ο Βρετανός οδηγός είχε πρόβλημα με τον κινητήρα του κι εγκατέλειψε νωρίς, και τον ακολούθησε λίγο αργότερα ο Sebastian Vettel, που είχε κι αυτός αντίστοιχο πρόβλημα. Στο βάθρο, ανέβηκαν οι πάρα πολύ καλοί σήμερα Daniel Ricciardo και Kevin Magnussen, με τους δύο να έχουν τη δική τους μάχη για τη δεύτερη θέση, η οποία τελικά δεν έφυγε από τα χέρια τού Αυστραλού, αν και αυτή βρίσκεται υπό αμφισβήτηση.
Ο Jenson Button, με την 4η θέση, επιβεβαίωσε ότι η McLaren είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση φέτος, με τη βρετανική ομάδα να έχει υποδειγματική στρατηγική σήμερα, από την οποία βγήκε κερδισμένος ο Πρωταθλητής τού 2009. Ο Fernando Alonso όχι απλά δεν κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο (εχθές έλεγε ότι είναι πιθανό), αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει τους πρώτους οδηγούς. Εκπληκτικός ο Valtteri Bottas με τη Williams, και ίσως να του αξίζει κάτι παραπάνω από την 6η θέση, αφού η επαφή του με τον τοίχο του κόστισε το πίσω δεξί ελαστικό, εκτός από χαμένο χρόνο.

http://www.autoblog.gr/2014/03/16/gp-australia-2014-rosberg-wins/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...