Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νέος ιός κλέβει τα προσωπικά στοιχεία από google e-mail!


Προσοχή σε όλους όσους χρησιμοποιούν e-mail εφιστά η google. Σύμφωνα με το σάιτ www.huffingtonpost.com, όποιος λάβει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο με την ένδειξη...
Documents να μην το ανοίξει και να το σβήσει αμέσως. Αν το ανοίξει, ο νέος ιός τον οδηγεί σε άλλη σελίδα που μοιάζει με το e-mail της google, αλλά στην ουσία σου ζητάει τους κωδικούς σου, τους οποίους στη συνέχεια υποκλέπτει και μπορεί να μπει ανά πάσα στιγμή στον προσωπικό σου λογαριασμό. Σου ζητάει πολύ απλά να βάλεις τους κωδικούς σου για να ανοίξεις το αρχείο doc.

“Συνιστούμε να μην ανοίγουν το συγκεκριμένο μέιλ όσοι το λάβουν και ήδη η ομάδα μας εργάζεται για να αποκλείσει τον ιό και παρόμοιους ιούς στο μέλλον” είπε εκπρόσωπος της google και συνέχισε: “Αν για οποιονδήποτε λόγο ανοίξατε το συγκεκριμένο μέιλ και δώσατε τους κωδικούς σας, απλά αλλάξτε κωδικό πρόσβασης”

Αν πάλι πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να εξαπατηθείτε, κοιτάξτε από κάτω τις δύο εικόνες που παραπέμπουν στο μέιλ της google και βρείτε ποια είναι η σωστή και ποια η ψεύτικη...

Η σωστή είναι η δεύτερη και παραδεχτείτε ότι δεν το καταλάβατε με την πρώτη...

Ο πιο εύκολος και ενδεδειγμένος τρόπος να μην πέσετε θύμα επίθεσης ιών ή χάκερ, είναι πολύ απλά να μην ανοίγετε άγνωστα μέιλ, συνιστούν οι ειδικοί της google.

avriani.makedonias.gr 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/sos-google-e-mail.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...