Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Η «πτώση» της πρώτης «τηλεμαγείρισσας», Βέφας Αλεξιάδου!

Την αυτοκρατορία της να καταρρέει βλέπει μέρα με την ημέρα η Βέφα Αλεξιάδου αφού από την απόλυτη τηλεοπτική καταξίωση πέρασε στο λουκέτο των περισσότερων καταστημάτων της και στην απομόνωση στη Χαλκιδική. Σήμερα ….

λειτουργούν μόνο τέσσερα αφού τα υπόλοιπα δεν κατάφεραν να κρατηθούν στην αγορά, λόγω οικονομικής κρίσης. «Ζούμε σε συνθήκες οικονομικού πολέμου. Ποιος λοιπόν δύναται να αγοράσει πλέον είδη ζαχαροπλαστικής για παιδικά πάρτι; Ουδείς» λέει η ίδια μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα. Ωστόσο, όπως επισημαίνει με όση αισιοδοξία διατηρεί, «όσο έχουμε ένα πιάτο φαΐ, να δοξάζουμε τον Θεό. Το ίδιο εύχομαι για όλους τους Έλληνες». Εκτός από τα μαγαζιά της, η Βέφα αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τα βιβλία της για την «Ελληνική κουζίνα». Και αυτό καθώς, παρά το γεγονός πως έχουν ζήτηση, όπως λέει η ίδια, οι εκδοτικοί οίκοι δεν προτίθενται να τα επανεκδώσουν, αφού και ο δικός τους χώρος έχει κλονιστεί αρκετά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η μαγείρισσα είδε πριν από λίγο καιρό και το εστιατόριο με σπιτικό φαγητό του γαμπρού της να κατεβάζει ρολά, καθώς τα έξοδα ήταν πάρα πολλά, εξαιτίας της ποιότητας των υλικών που παρείχε.

http://www.trelokouneli.gr/i-ptosi-tis-protis-tilemagirissas-vefas-alexiadou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...