Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Και το πλοίο του βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού στη ζώνη του νότιου Ινδικού Ωκεανού

Πλοίο του βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού, το HMS Echo, βρίσκεται στη ζώνη του νότιου Ινδικού Ωκεανού, όπου... εντοπίσθηκαν από δορυφόρο, δύο μεγάλα επιπλέοντα αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαν να προέρχονται από το εξαφανισμένο Boeing 777.

Νωρίτερα το νορβηγικό φορτηγό πλοίο Hoegh St. Petersburg είχε φθάσει στην περιοχή αυτή του νότιου Ινδικού Ωκεανού, ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία. Εκπρόσωπός της διευκρίνισε ότι στην περιοχή ήδη πέφτει το σκοτάδι, και έτσι τα χρονικά περιθώρια για την έρευνα στη ζώνη είναι πολύ περιορισμένα για σήμερα.

Το νορβηγικό πλοίο κατευθυνόταν από τη Μαδαγασκάρη προς τη Μελβούρνη όταν έλαβε το σήμα των αυστραλιανών αρχών να συμμετάσχει στις έρευνες για τα δύο αντικείμενα που εντοπίσθηκαν εδώ και τέσσερις ημέρες από δορυφόρο 2.500 χιλιόμετρα νοτιο-δυτικά του Περθ της Αυστραλίας.

Νωρίτερα δύο αεροσκάφη, ένα αμερικανικό και ένα αυστραλιανό, είχαν πραγματοποιήσει πτήσεις την περιοχή, χωρίς να εντοπίσουν κάτι και ανέφεραν ότι σύννεφα και βροχή περιορίζουν την ορατότητα στη ζώνη των ερευνών.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9266.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...