Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κίνα προς Β. Κορέα: «Δεν θα επιτρέψουμε πόλεμο και χάος»

Η Κίνα φαίνεται να βάζει στη θέση του τον παρανοϊκό δικτάτορα της Βόρεια Κορέας, ξεκαθαρίζοντας όμως παράλληλα, προς κάθε...
κατεύθυνση, το ποιος είναι το «αφεντικό» στην κορεατική χερσόνησο.

«Η κορεάτικη χερσόνησος βρίσκεται στην πόρτα μας. έχουμε θέσει κόκκινή γραμμή. Δεν θα επιτρέψουμε αποσταθεροποίηση της κορεατικής χερσονήσου. Η αντιπαράθεση προκαλεί ένταση και ένας πόλεμος μπορεί μόνο να προκαλέσει καταστροφή», δήλωσε ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Βανγκ Γι, καταδικάζοντας εμμέσως τις πρόσφατες πυραυλικές δοκιμές που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα, το καθεστώς ης οποίας στηρίζεται, πλέον, αποκλειστικά στην κινεζική υποστήριξη.

Ο Κινέζος υπουργός είπε επίσης ότι η διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στο Κορέα επιβάλει την αποπυρηνικοποίηση της χερσονήσου – στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην Πιονγκ Γιάνγκ.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρρυ είχε επισκεφτεί την Κίνα, τον περασμένο μήνα. Κατά τη διάρκεια των επαφών του τέθηκε το ζήτημα του ελέγχου των πυρηνικών φιλοδοξιών του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας. Από ότι φαίνεται οι αμερικανο-κινεζικές επαφές έπιασαν τόπο και το Πεκίνο αποφάσισε να «συμμαζέψει» τη Βόρεια Κορέα, λαμβάνοντας ίσως κάποια ανταλλάγματα;

defence-point.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6368.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...