Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για "άθικτη καμπίνα" των επιβατών του χαμένου Boeing

Ειδικοί επιστήμονες δημοσιοποίησαν μια νέα θεωρία για την τύχη του αεροσκάφους, στηριζόμενοι πάντως στο δεδομένο πως το χαμένο Βoeing συνετρίβη στον ωκεανό...

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως είναι πολύ πιθανό η άτρακτος, δηλαδή η καμπίνα επιβατών του αεροπλάνου να έχει βουλιάξει ανέπαφη!

Αν και έχουν ήδη περάσει πολλές μέρες από τις 8 Μαρτίου, όταν το Boeing της Malaysia Airlines εξαφανίστηκε, οι ερευνητές του πανεπιστημίου της δυτικής Αυστραλίας, χρησιμοποιώντας μετεωρολογικά και ωκεανογραφικά δεδομένα μαζί με τις αναλύσεις που κατέγραψε η βρετανική εταιρία Inmarsat, εκτιμούν πως από τη στιγμή που μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί στη θάλασσα αντικείμενα μέσα από το αεροπλάνο αυτό σημαίνει πως η καμπίνα έχει βυθιστεί άθικτη.

Τονίζουν μάλιστα πως ο συνδυασμός των θαλάσσιων ρευμάτων που διατρέχουν το Νότιο Ινδικό Ωκεανό, με τους ανέμους που επικράτησαν στην περιοχή το τελευταίο 20ήμερο, θα είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού συντριμμιών, ιδίως αυτών που επιπλέουν όπως για παράδειγμα σωσίβια, σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές, στις λεγόμενες θαλάσσιες δίνες.

plektani.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/boeing_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...