Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Απαγόρευσε τα ρώσικα κανάλια η Ουκρανία

Η ουκρανική δικαιοσύνη απαγόρευσε την αναμετάδοση του σήματος στην Ουκρανία των ρωσικών τηλεοπτικών δικτύων...
τα οποία οι μεταβατικές αρχές στο Κίεβο κατηγορούν ότι τροφοδοτούν τις αυτονομιστικές τάσεις μεταδίδοντας κατευθυνόμενη πληροφόρηση.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων ένα διοικητικό δικαστήριο στο Κίεβο εξέδωσε «μια απόφαση με βάση την οποία η αναμετάδοση των ρωσικών ραδιοτηλεοπτικών δικτύων στην Ουκρανία πρέπει να σταματήσει», δήλωσε η αναπληρώτρια γενική γραμματέας του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας Βικτόρια Σιουμάρ, σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Η απόφαση αυτή έχει προσωρινή ισχύ, καθώς εκκρεμεί η εξέταση μιας προσφυγής του εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης της Ουκρανίας εναντίον ενός πάροχου που διανέμει τα ρωσικά δίκτυα, διευκρίνισε η ίδια.
Η απόφαση αφορά κυρίως το Πρώτο Κανάλι της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης, το ειδησεογραφικό δίκτυο Ρωσία 24 και το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, που θεωρείται ότι πρόσκειται στο Κρεμλίνο.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9854.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...