Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

EKTAKTH ANAKOINΩΣΗ ΕΦΕΤ: Αμεση απόσυρση δημητριακών τις Nestle με έντομα

Προειδοποίηση προς τους καταναλωτές να μην καταναλώσουν συγκεκριμένο πακέτο δημητριακών το οποίο διακινεί στην αγορά πασίγνωστη πολυεθνική εταιρία εξέδωσε πριν από λίγο ο ΕΦΕΤ...
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο προϊόν βρέθηκαν προνύμφες εντόμων με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και άλλης αντίστοιχης περίπτωσης. Πρόκειται για το τρόφιμο με την εμπορική ονομασία «Nestle Fitness Fruits» με δημητριακά ολικής αλέσεως, σε συσκευασία των 375g. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση/απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Δείτε τις φωτογραφίες του προϊόντος που δεν πρέπει να καταναλώσετε
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ
Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση δημητριακών πρωινού Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση τροφίμου με δημητριακά ολικής αλέσεως με παρουσία προνυμφών εντόμων. Πρόκειται για το τρόφιμο με την εμπορική ονομασία «Nestle Fitness Fruits» με δημητριακά ολικής αλέσεως, σε συσκευασία των 375g, με αρ. παρ.:
L3185081900 06 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 04/07/2014. Το προϊόν διανέμεται από την CPW ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125, Μαρούσι. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται, να μην το καταναλώσουν.

http://pallinipress.blogspot.gr/2014/03/ektakth-anakoin-nestle.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...