Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ανασκαφή στη χωματερή για ένα σπάνιο παιχνίδι Atari

Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για αστικό μύθο, άλλοι όμως είναι πεπεισμένοι ότι το χειρότερο βιντεοπαιχνίδι στην ιστορία της Atari...
βρίσκεται πράγματι θαμμένο σε μια χωματερή του Νιου Μέξικο. Μια μοναδική ανασκαφή στα σκουπίδια θα μπορούσε τώρα να φέρει την αλήθεια στο φως

Δύο εταιρείες ψυχαγωγίας, η καναδική Fuel Entertainment και η αμερικανική Lightbox Interactive, εξασφάλισαν άδεια για έρευνες στη χωματερή της πόλης του Αλαμογκόρντο, στην οποία μπορεί να κρύβεται το «E.T. the Extra-Terrestrial».

To παιχνίδι ήταν μεταφορά της κινηματογραφικής επιτυχίας «ET ο Εξωγήινος» στις κονσόλες της Atari. Θεωρείται όμως ένα από τα χειρότερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών και η οικονομική ζημιά που προκάλεσε λέγεται ότι συνέβαλε στη μεγάλη παρακμή της Atari το 1983.

Τα εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού που έμειναν απούλητα λέγεται ότι μεταφέρθηκαν με φορτηγά στη χωματερή του Αλαμογκόρντο, αν και αυτό ουδέποτε αποδείχθηκε.

Οι υπεύθυνοι της ανασκαφής έχουν ακόμα να ρυθμίσουν μερικές εκκρεμότητες με την περιβαλλοντική υπηρεσία του Νιου Μέξικο, διαβεβαιώνουν όμως ότι θα φέρουν την αλήθεια στο φως.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/atari.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...