Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Παύση παραγωγής για το Revue από τη Logitech: μέχρι την αναβάθμιση του Android…

Σε παύση παραγωγής για το επιπλέον κουτάκι της (set-top-box) με ονομασία Revue προχωρά η Logitech. Η εταιρία το αποφάσισε ώστε να δώσει χρόνο στη Google να… συμμαζέψει τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού Google TV OS και του ηλεκτρονικού καταστήματος της – marketplace.

Το Logitech Revue, που ανήκει στην ελιτ ομάδα των Google TV προϊόντων από Logitech και Sony, έχει κριθεί αρνητικά στο ότι δεν δίνει πρόσβαση στο Android Marketplace. Οι κριτικοί λένε – σωστά…- πως χωρίς τις apps, το κουτί θα είναι μια ακόμη συσκευή για σύνδεση στο internet, ένα video streamer όπως το Roku και το AppleTV, με την προσθήκη μιας μηχανής αναζήτησης…
Η Google έχει προφανώς λάβει υπόψιν της τη κριτική και, σύμφωνα με αναφορές, οι συζητήσεις αυτές ήταν που έκαναν όλες – εκτός της Sony που ήδη έχει συσκευές, τις εταιρίες να ανακοινώσουν πως αναβάλουν την παρουσίαση μοντέλων Google TV πριν τις διορθώσεις στο λειτουργικό.
Τώρα και η Logitech, σύμφωνα με πηγές του Digitimes, κάνει ‘κράτει’ στην παραγωγή της αφού είπε στην Gigabyte που το φτιάχνει να σταματήσει την κατασκευή.

http://www.gadgetfreak.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...