Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Προσπάθησε να κάψει ζωντανούς τους γονείς του!


Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 36χρονος άνδρας από την Πάτρα ο οποίος επιχείρησε να κάψει ζωντανούς τους γονείς του μέσα στο διαμέρισμα τους!
Ο -προφανώς- ανισσορόπος άνδρας, θέλοντας να τους κάψει ζωντανούς, έβαλε φωτιά στη διώροφη μονοκατοικία των γονιών του, οι οποίοι εκτός από ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν και σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Αρχικά περιέλουσε το εσωτερικό της οικίας των γονιών του με οινόπνευμα και στη συνέχεια το παράθυρο και την κεντρική πόρτα εισόδου με βενζίνη.
Προτού προλάβουν να αντιληφθούν το παραμικρό η κατάκοιτη μητέρα του και ο -με σοβαρά κινητικά προβλήματα- πατέρας του, ο 36χρονος δράστης άναψε ένα σπίρτο και έβαλε φωτιά στο σπίτι των γονιών του.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη άμεσα με 2 οχήματα και 5 άνδρες, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ευτυχώς μόνο μικρές υλικές ζημιές καιοι δύο ηλικιωμένοι δεν υπέστησαν τον παραμικρό τραυματισμό.
Ο 36χρονος δράστης συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει με μπιτόνια στα χέρια και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Πηγη : star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...