Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Βερμούδες: Δύο έλληνες ναυτικοί νεκροί από φονικό κύμα




Κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων έχασαν τη ζωή τους δύο έλληνες ναυτικοί. Σοβαρά έχει...

τραυματιστεί ο 34χρονος κύπριος υποπλοίαρχος.
Λίγες ώρες πριν το νέο έτος μία απίστευτη ελληνική τραγωδία βυθίζει στο πένθος την τεράστια ναυτική οικογένεια της χώρας, που θρηνεί δύο ναυτικούς και αγωνιά για την κατάσταση της υγείας ενός τρίτου ναυτικού κυπριακής καταγωγής.


Το δεξαμενόπλοιο Aegean Angel βρισκόταν 800 μίλια ανοιχτά των Βερμούδων, όταν έπεσε σε μεγάλη θαλασσοταραχή. Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες του πληρώματος, το πλοίο κατάφερε να βγει αλώβητο από την θαλασσοταραχή.


Συγκεκριμένα, το δεξαμενόπλοιο «AEGEAN ANGEL» της εταιρείας Arcadia shipmanagement co LTD, είχε αποπλεύσει από το Ταλίν της Εσθονίας για το Χιούστον του Τέξας και έπεσε σε πολύ άσχημο καιρό, με ανέμους πιθανόν και πάνω από 8 μποφόρ ενώ έπλεε, σε απόσταση 800 μιλίων από τις Βερμούδες.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 47χρονος Έλληνας πλοίαρχος του πλοίου και ο Α’ Έλληνας μηχανικός 33 ετών βγήκαν να δουν πάνω στο πλοίο τι ζημιές είχαν προκληθεί. Τότε ένα μεγάλο κύμα τους χτύπησε, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα και τους δύο, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 34χρονος Κύπριος υποπλοίαρχος.


Το πλοίο αυτή τη στιγμή έχει κατεύθυνση προς τις Βερμούδες, προκειμένου να παραλάβουν τον κύπριο τραυματία και να διακομιστεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η κατάσταση πάντως της υγείας τους είναι σοβαρή.


newsit
http://apokalipsi-gr.blogspot.com/2010/12/blog-post_1763.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...