Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Τέταρτη αρκούδα νεκρή μέσα στο 2010

Ένα ακόμη αρκουδάκι έπεσε θύμα τροχαίου σε δευτερεύοντα δρόμο της Εγνατίας Οδού, στην έξοδο προς Βογατσικό, ανάμεσα στη Σιάτιστα και την Κρυσταλλοπηγή.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη ενημέρωσης του Περιβαλλοντικού Κέντρου «Αρκτούρος», Βάσω Πετρίδου, πρόκειται για την τέταρτη αρκούδα που αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο για το 2010, ενώ είχαν προηγηθεί άλλα δέκα θανατηφόρα τροχαία το 2009 με θύματα αρκούδες.

Με αφορμή το δυστύχημα, η κ. Πετρίδου επισημαίνει ότι λόγω του καιρού οι αρκούδες δεν έχουν πέσει φέτος ακόμη σε χειμερία νάρκη και κινδυνεύουν κατά τις μετακινήσεις τους στην περιοχή της Εγνατίας Οδού.

Παράλληλα αναφέρει ότι, παρά τις σχετικές δεσμεύσεις, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίες τοποθέτησης περιφράξεων κατά μήκος του κύριου οδικού άξονα της Εγνατίας και των δευτερευόντων αξόνων ώστε να προστατεύονται τα ζώα και να μην εισέρχονται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

http://www.skai.gr/news/world/article/159266/tetarti-arkouda-nekri-mesa-sto-2010-/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...