Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Νέο μυστήριο ανθρώπινο είδος


Έζησε παράλληλα με τους προγόνους μας πριν από 30.000 έτη

Ένα μυστήριο νέο είδος ανθρώπου, που έζησε παράλληλα με τους προγόνους μας 30.000 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε από τους επιστήμονες.

Το ονομαζόμενο «Denisovans», προσδιορίστηκε από το DNA που έγινε στο ένα κόκκαλο δοντιών και δακτύλων που βρέθηκε σε μια σπηλιά στη Σιβηρία.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, το ανθρώπινο αυτό είδος, περπάτησε τη γη κατά τη διάρκεια της τελευταίας ηλικίας του πάγου, όταν οι άνθρωποι ξεκινούσαν να εφευρίσκουν τα περίπλοκα εργαλεία, τα κοσμήματα και την τέχνη των πετρών.

Τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την εύρεση αυτού του ανθρώπινου είδους ήταν τρία ευδιάκριτα μέλη του ανθρώπινου οικογενειακού ζωντανού δέντρου από το είδος των «Denisovans» και «Neanderthals».

Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το κόκκαλο που ανήκε σε ένα νέο κορίτσι που παρονομάστηκε με την Χ-γυναίκα. Σύμφωνα με προσωρινές δοκιμές που δημοσιεύτηκαν αυτό το χρόνο, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ότι άνηκε σε ένα εξ ολοκλήρου νέο είδος.


Πηγη : newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...