Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τίτλοι τέλους για το «Ράδιο Αρβύλα»;

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης του «Ράδιο Αρβύλα» να μην δικαιολογούν τη διακοπή του, ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του φαίνεται πως έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση...

να μην συνεχίσουν τη δημοφιλή εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Παρά τις άριστες σχέσεις των υπευθύνων του ΑΝΤ1 με τον Κανάκη, ο τελευταίος θεωρεί ότι ο κύκλος της επιτυχημένης αυτής προσπάθειας οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και πως είναι πιο σοφό να βάλει ένα τέλος τώρα, πριν βαρεθεί ο κόσμος.
Απ' την πλευρά τους, πάντως, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου δεν είναι αρνητικοί στη συνέχιση του «Ράδιο Αρβύλα» για μια ακόμη χρονιά, ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι θα σεβαστούν οποιαδήποτε απόφαση πάρουν για το επαγγελματικό τους μέλλον και πλέον αναμένουν τις επόμενες ημέρες να τους κοινοποιηθεί από τον Κανάκη η τελική τους απάντηση.
Όπως όλα δείχνουν, το «όχι» του τελευταίου είναι μάλλον βέβαιο και, όπως μαθαίνουμε, ήδη σχεδιάζει μια live εκπομπή για την επόμενη σεζόν, η οποία θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του σταθμού. Όσο για κάποια σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει περί πιθανότητας συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτολου, προς το παρόν τίποτα από αυτά δεν επαληθεύεται και πιθανόν πρόκειται απλά για φήμες.

tempo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...