Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κώστας Βουτσάς: Bγήκε από τo νοσοκoμείο σήμερα


Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγαπημένος μας κωμικός με το άσθμα, τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο Κώστας Βουτσάς πλέον...
παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στην καθημερινότητά του. Η υγρασία της Θεσσαλονίκης ήταν η αιτία για να μπει εσπευσμένα ο 80χρονος ηθοποιός στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο.
Ο Κώστας Βουτσάς βρίσκεται εκεί λόγω των παραστάσεων του έργου «Το άνθος του Κάκτου» με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση. Μάλιστα, ο ηθοποιός είναι τόσο καλά που το βράδυ θα είναι κανονικά στο πόστο του στην παράσταση.

Η Σάντρα Βουτσά όπου βρίσκεται μαζί του στη συμπρωτεύουσα είπε: «Ο πατέρας μου έχει άσθμα και το κλίμα της Θεσσαλονίκης δεν βοηθάει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Γυρίζοντας στο ξενοδοχείο του μετα την παράσταση, ένιωσε μία αδιαθεσία και πήγαμε στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο. Η διάγνωση έδειξε μία λοίμωξη του αναπνευστικού και αναγκαστικά έγινε εισαγωγή. Δεν είναι στην εντατική, ούτε είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Βρίσκεται κανονικά στο δωμάτιό του και από μέρα σε μέρα αναμένεται να βγει.»
http://apokalipsi-gr.blogspot.com/2010/12/b-o-o.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...