Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Υγειονομικός εφιάλτης στην Ιρλανδία – 40.000 άνθρωποι χωρίς πόσιμο νερό!


Ο χιονιάς που έπληξε την Ιρλανδία, πέρα από τα προβλήματα στις συγκοινωνίες, προκάλεσε και την κατάρρευση του συστήματος ύδρευσης!

Περίπου 40.000 άνθρωποι δεν έχουν πόσιμο νερό εδώ και πολλές ημέρες, κυρίως στο Μπέλφαστ, καθώς πολλές σωληνώσεις του συστήματος ύδρευσης έχουν σπάσει από τον πάγο που δημιουργήθηκε εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

"Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, 40.000 άνθρωποι δεν έχουν τρεχούμενο νερό" σε ένα πληθυσμό 1,8 εκατομμυρίου κατοίκων, δήλωσε η Άλισον Μακρίσταλ, εκπρόσωπος της εταιρείας Northern Ireland Water (NIW) που επιβλέπει το δίκτυο υδροδότησης στη βρετανική αυτή επαρχία. Η κυβέρνηση «τρέχει» τώρα να λάβει μέτρα για να αποφευχθεί ενδεχόμενη υγειονομική κρίση.

Ορισμένοι δήμοι έχουν οργανώσει δωρεάν διανομή νερού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές ανθρώπων που περιμένουν με δοχεία, ενώ έχουν ανοίξει επίσης κέντρα όπου ο πληθυσμός μπορεί να κάνει ντους. Σε μερικές περιπτώσεις, το νερό που διανέμεται πρέπει να βράζεται πριν καταναλωθεί!

Πέρα από το γεγονός πως δε μπορούν να πλυθούν, να κάνουν την ατομική τους υγιεινή, να τραβήξουν καζανάκι, χιλιάδες πολίτες καλούνται να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στα σπίτια τους όταν έσπασαν οι σωλήνες!

Η NIW προειδοποίησε ότι τα προβλήματα στην υδροδότηση μπορεί να συνεχιστούν για αρκετές ημέρες, όσο θα χρειαστεί για να επισκευαστούν οι σωληνώσεις. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία είναι ότι δεν έχουν εντοπιστεί όλες οι σωληνώσεις που έχουν υποστεί ζημιές.

Πηγη : newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...