Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Οι Ελληνίδες είναι τεκνατζούδες !.Μια νέα μεγάλη έρευνα του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας (υπάρχει τέτοιο  ινστιτούτο; προσλαμβάνουν να στείλω βιογραφικό;) έδειξε ότι οι  Ελληνίδες είναι πλέον πολύ απελευθερωμένες και τα δίνουν όλα στον έρωτα.
Σύμφωνα  με την έρευνα 1.800 γυναίκες ηλικίας 34 έως 45 ετών, το 40% δήλωσε ότι  προτιμά τους μικρότερους σε ηλικία εραστές από...

αυτές (να τες οι  πιπινοκυνηγές – τεκνατζούδες).
Περίπου οι μισές θα χώριζαν για την  καριέρα τους, ενώ το 48% θα επέλεγε άλλο ερωτικό σύντροφο εάν δεν ήταν  ικανοποιημένες από αυτόν που ήδη έχουν καθώς γνωρίζουν ότι η σεξουαλική  υγεία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή.
Κάτι που περιμέναμε γιατί δεν πιστεύαμε τα ψέματα που λένε οι γυναίκες ότι δήθεν θέλουν «άντρες με καλή καρδιά» είναι ότι οι γυναίκες επιζητούν την ομορφιά στον άντρα και συγκεκριμένα δίνουν  μεγάλη σημασία στην περιοχή των γλουτών, της πλάτης, των ποδιών και του  στέρνου των ανδρών.

dinatos.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...