Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Paris Hilton: απαγόρευση εισόδου στην Ιαπωνία



Απαγόρευσαν την είσοδο της Paris Hilton στην Ιαπωνία οι αρχές στο αεροδρόμιο Narita της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αιτία είναι η εις διπλούν καταδίκη της σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η νομοθεσία στην Ιαπωνία δεν επιτρέπει την είσοδο στη χώρα στα άτομα που έχουν καταδικαστεί με περιοριστικά μέτρα, εκτός από ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Το αυτί της Paris Hilton δεν ίδρωσε, καθώς μετέβη στο Τόκυο συνοδευόμενη από την αδερφή της Νίκι για να προωθήσει μια σειρά γυναικείων τσαντών.
Σημειώνεται ότι το εν λόγω επαγγελματικό ταξίδι της χρυσής κληρονόμου είχε προγραμματιστεί πριν τη σύλληψή της στο Las Vegas για κατοχή κοκαΐνης.
Υπενθυμίζεται πως το «κακό» κορίτσι της showbiz τη Δευτέρα κρίθηκε ένοχη για κατοχή κοκαΐνης και παρεμπόδιση του έργου της δικαιοσύνης, από δικαστήριο του Λας Βέγκας, χωρίς ωστοσο να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης.

Πηγη : i-live.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...