Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο γιος της Madonna έκλεψε την παράσταση!


Μπορεί να είναι μόλις δέκα χρονών, αλλά ο Rocco Ritchie, γιος της βασίλισσας της pop Madonna και του Guy Ritchie, φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο από τους διάσημους γονείς του. Ο μικρός Rocco έκλεψε την παράσταση από τη διάσημη μητέρα του, χορεύοντας breakdance...

Ο Rocco γεμάτος αυτοπεποίθηση, φορώντας ένα γκρι τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι με ένα τρισδιάστατο κρανίο, έκανε επίδειξη των χορευτικών του κινήσεων κατά την διάρκεια παρουσίασης της νεάς συλλογής ρούχων "Material Girl" της Madonna και της 14χρονης Lourdes. Ο μικρός αμέσως ενθουσίασε το κοινό το οποίο ζητοκραύγαζε και τον χειροκροτούσε με τις φιγούρες του -κλασικές κινήσεις breakdance. Η βασίλισσα της pop σαν κλασική μανούλα κοίταζε περηφάνη τον 10χρονο γιο της με ένα πλατύ χαμόγελο και χειροκρότησε την εντυπωσιακή εμφανισή του. Δίπλα της, φυσικά, βρισκόταν η Lourdes, η οποία χειροκρότησε και εκείνη τον αδερφό της.
Πηγή: nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...