Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΙΚΑΛΑ : ΤΡΟΧΑΙΟ !! ΜΕ 7 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; OYTE Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ; OYTE Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ;


ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Tόσα χρόνια άχρηστοι καρεκλοκένταυροι και δεν φταίει κανένας ; Το μπαλάκι από την Νομαρχία στην Περιφέρεια και εμείς μετράμε νεκρούς ;Αύριο θα είναι το παιδί σου ,το εγγόνι σου εσύ ο ίδιος, σε σκοτώνουν και αυτοί γελάνε !!
Έχουμε 7 νεκρούς και οι Υποψήφιοι του δήμου και νυν Αντινομάρχες χαζογελάνε με το θέατρο στην πλατεία του δεσποτικού στα Τρίκαλα την ίδια ώρα που στο νεκροτομείο είναι γεμάτο φέρετρα από την δική τους ανικανότητα .
Κανείς δεν είχε την ευαισθησία να ακυρώσει την εκδήλωση ενώ είχαμε 7 νεκρούς ; κανείς δεν σέβεται τίποτε ,ούτε μια παραίτηση έτσι για το γαμώτο ; ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΒΡΕ !! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!
Tόσα χρήματα τόσος κόπος και δεν βρέθηκε ένας ικανός να τελειώσει αυτόν τον δρόμο; Σε λίγο θα γεμίσουμε εκκλησάκια που θα μας θυμίζουν τους νεκρούς μας τα παιδιά μας , τα εγγόνια μας γιατί οι ανίκανοι πολιτικοί που μας κυβερνούν μας έχουν αναλώσιμους . ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΑΣ !!
Σκηνές θρήνου στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Τρικάλων 
Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Τρικάλων, έχουν μεταφερθεί οι σοροί της σημερινής τραγωδίας στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, όπου ξεκληρίστηκε μια οικογένεια από την Φαρκαδόνα και μια παρέα νεαρών από τα Τρίκαλα.
Στο νεκροτομείο, βρίσκονται οι σοροί του 39χρονου Νίκου Νάτσινα, της γυναίκας του κουνιάδου του, της 21χρονης Γερασιμίνας Γκεσούλη από την Άρτα, των δύο παιδιών του Σωτήρη 1 έτους και του Ιωάννη 4,5 ετών, του 25χρονου Παναγιώτη Τσιούκα, του 40χρονου Ιωάννη Κόκκαλη και του 24χρονου Σπυρίδων Ζαμπούρα.
Στο νοσοκομείο δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή η σύζυγος του Νίκου Νάτσινα, η 32χρονη Γεωργία Χύτα, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση έχει μεταφερθεί ο οδηγός του φορτηγού που είναι αυτός που μπορεί να δώσει εικόνα των συνθηκών της τραγωδίας.
Αναρτήθηκε από Βετεράνος στις 11:12 μ.μ. 

 http://trikalagr.blogspot.com/2010/09/7-oyte-oyte.html#ixzz10oBSTY5B

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...