Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δικάζεται ο "δράκος" που βίασε 1000 γυναίκες!


Ο 46χρονος Γερμανός, που βλέπετε στη φωτογραφία, δικάζεται από χθες για τον βιασμό 1000 γυναικών τα τελευταία 22 χρόνια! Αν προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα μέσο όρο, ο 46χρονος έκανε 50 βιασμούς το χρόνο σε τέσσερις κεντροευρωπαϊκές χώρες! Η δίκη του Γιόεργκ Π. αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος Οκτωβρίου, και ο μεταλλεργάτης αναμένεται να καταδικαστεί στη μέγιστη ποινή που προβλέπει η γερμανική νομοθεσία: 15 χρόνια κάθειρξης. Κατά πάσα πιθανότητα θα εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.


Με ποιο κόλπο διάλεγε και παγίδευε τα θύματά του
Συνήθεις στόχοι του γερμανού «δράκου» ήταν γυναίκες που ζούσαν μόνες τους. Παρακολουθούσε για ώρες ή και ημέρες τα σπίτια τους ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν μπορούσαν να ζητήσουν βοήθεια. Χρησιμοποιούσε μάλιστα συστηματικά ένα κόλπο που δανείστηκε από την ταινία «Η σιωπή των αμνών»: προσποιούνταν ότι είχε σπασμένο χέρι και ζητούσε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του θύματός του για να της επιτεθεί μόλις εκείνη τον έβαζε στο σπίτι της. Κάτι παρόμοιο έκανε στην ταινία ένας μανιακός δολοφόνος, ο οποίος ζητούσε δήθεν βοήθεια από γυναίκες για να μεταφέρει μια πολυθρόνα στο φορτηγάκι του. Και όταν αυτές έσπευδαν, τις χτυπούσε στο κεφάλι και τις έκρυβε στην κλειστή καρότσα του αυτοκινήτου.

Η απολογία του
Οπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο κατά συρροή βιαστής, η ελλιπής του μόρφωση - δεν γράφει ούτε διαβάζει καλά - του προκάλεσε βαθιά διαταραχή προσωπικότητας και του δημιούργησε την ανάγκη να «αυτοεπιβεβαιώνεται σεξουαλικά». Ακόμη και κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στη Λίμνη Κονστάνς στη Νότια Γερμανία, ο «υπεράνω υποψίας» οικογενειάρχης ξεγλιστρούσε με διάφορες δικαιολογίες για να επιτεθεί σε ανύποπτες γυναίκες. Προσπάθησε, είπε, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του κάνοντας πληρωμένο σεξ με ιερόδουλες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγη : tlife.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...