Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Από τα καλλιστεία στον...πόλεμο!


Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από την εργασία μας που και που. Για την βασίλισσα της ομορφιάς στη Βρετανία όμως, το ...


διάλειμμα τέλειωσε καθώς θα ξαναγυρίσει, όχι στις πασαρέλες αλλά στο...πεδίο της μάχης, αφού υπηρετεί στον αγγλικό στρατό!
Η Katrina Hodge, πρώην Miss Αγγλία, με το παρατσούκλι ''Barbie Κομάντο'', θα γυρίσει πίσω στην εργασία της σαν αξιωματικός του βρετανικού στρατού και θα παραδώσει το ''στέμμα'' της στην καινούρια νικήτρια του διαγωνισμού, Jessica Linkey.
Η Katrina, εκτός από την ομορφιά της, έχει βραβευτεί και για το θάρρος της καθώς κέρδισε το παράσημο ανδρείας, το 2005 ενώ υπηρετούσε στο Ιράκ.
Η στρατιώτης-καλλονή, δήλωσε ότι πέρασε υπέροχα το χρόνο της άδειάς της, όμως είχε σκοπό να επιστρέψει στα πεδία των μαχών.
Επίσης πρόσθεσε ότι η επιστροφή την αγχώνει λίγο καθώς για ένα χρόνο ζούσε μια τελείως διαφορετική ζωή αλλά ανυπομονεί να επιστρέψει καθώς της έλειψε η δουλειά της.
Ακόμα τονίζει ότι η εμπειρία της σαν βασίλισσα της ομορφιάς δεν την άλλαξε καθόλου και παραμένει προσγειωμένη. ''Είμαι το τυπικό κορίτσι του στρατού, αυτή είναι η δουλειά μου και η καριέρα μου'' είπε.

Πηγή: contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...