Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Miss Model of the World 2010!


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Miss Model of the World 2010!

Η μεσογειακή ομορφιά της Δήμητρας δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Βασίλη Πρεβελάκη ο οποίος γνωρίζοντας ότι η συμμετοχή σε μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς ήταν όνειρο ζωής γι αυτήν, της πρότεινε να αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss Model of the World 2010 που πρόκειται να διοργανωθεί και φέτος στην Κίνα. Ο διαγωνισμός αυτός που μετρά πάνω από 20 χρόνια ιστορίας με μεγάλες ελληνικές συμμετοχές, όπως της Δήμητρας Κωστάκη και της Νίκης Κάρτσωνα δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μοντέλα παγκοσμίως ν’ αναγνωριστούν και να κάνουν αξιοπρεπή καριέρα τόσο στη χώρα τους όσο και έξω απ’ αυτήν.

Η Δήμητρα πρόκειται ν’ αναχωρήσει στις 29 Οκτωβρίου για το Χονγκ Κονγκ, όπου μέχρι και τις 19 του ίδιου μήνα θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στην χώρα της Ανατολής, να επισκεφθεί το Σινικό Τείχος, και να γνωρίσει την κουλτούρα της ανερχόμενης Κίνας από κοντά.
Στην διάρκεια αυτών των εβδομάδων αυτή μαζί με άλλα 60 και πλέον μοντέλα από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε επιδείξεις μόδας , θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό της καλύτερης εθνικής ενδυμασίας, αλλά και θα κάνουν ατέλειωτες πρόβες προκειμένου να συμβάλλουν στην άψογη εμφάνιση του μεγάλου τελικού που θα γίνει στις 20 Οκτώβρη στην πόλη Σένζεν. Κοντά της πρόκειται να παρευρεθεί τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Πρεβελάκης προκειμένου να την ενθαρρύνει, να τη συμβουλεύσει καθώς και να την χειροκροτήσει την βραδιά του τελικού. Ο διαγωνισμός αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά αλλά και μαγνητοσκοπημένα σε πολλές χώρες.
Ήδη η Δήμητρα ξεκίνησε τις προετοιμασίες της γι αυτό το ταξίδι, ενώ ακόμη βρίσκεται προς αναζήτηση του σχεδιαστή που θα αναλάβει την γκαρνταρόμπα της.
Εμείς της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!



Πηγή : 

www.gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...