Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εκαναν πρόταση στη Σάσα Μπάστα ... για 1 εκατομμύριο ευρώ!



Kαι ξαφνικά εκεί που η Σάσα είχε χαθει από το show-biz-ατο προσκήνιο... τσούπ σκάει η πρόταση. Φαίνεται πώς το κορίτσι αυτό δεν ησυχάζει ποτέ... ανατροπές στα προσωπικά της ανατροπές και στα επαγγελματικά της... ρε παιδιά μήπως είναι παρορμητικό ζώδιο και την επηρεάζει ο Κρόνος;
Θα ρωτήσω την Χάμου να μου πει. Στο θέμα μας τώρα. Όλα συνέβησαν πριν τρείς μέρες. Το τηλέφωνο χτύπησε και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Δημήτρης Σειρηνάκης. Είναι η δεύτερη φορά που αποπειράθηκε ο παραγωγός να πείσει την τραγουδίστρια να παίξει σε ταινία του αλλά δυστυχώς για εκείνον... η απάντηση ήταν αρνητική. Μάλιστα ακούστηκε στην πιάτσα πώς η πρόταση ανήλθε στο ένα εκατομμύριο ευρώ από 800.000 χιλιάδες που ήταν παλιότερα. Το κορίτσι αφού ευχαρίστησε τον παραγωγό του διεμήνυσε πώς δεν την ενδιαφέρει να συμμετάσχει σε ταινία τέτοιας μορφής . Τι γίνεται ρε παιδί μου αλλά και τι γίνεται.

Πηγη : dete.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...