Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΑΘΗΚΕ ΣΚΥΛΑΚΙ


Aπό τις 07/09/ 2010 έχω χάσει το σκυλάκι μου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Πρόκειται για ένα γκριφόν - κανίς χρώματος κανελί. Το σκυλάκι είναι αρσενικό, ηλικίας 13 ετών και πάσχει από καταρράκτη και φύσημα στην καρδιά. Όταν χάθηκε φορούσε κόκκινο λουράκι σώματος και δεν είχε πάνω του καμία ταυτότητα. Επίσης δεν είχε τσιπάκι αναγνώρισης.
Στην προσπάθεια μου να το βρω κόλλησα αφίσες με τη φωτογραφία του σε κτηνιατρεία, pet shop, σχολεία και σε κεντρικά σημεία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Ύστερα από κάποια τηλεφωνήματα που δέχτηκα κατάφερα να φτάσω σε κάποια κυρία στο Μενίδι από την οποία και έμαθα ότι το σκυλάκι δόθηκε σε κάποια κυρία Μαρία στα Μεσόγεια (πιθανότατα όμως αυτή η πληροφορία να είναι ψευδής, εφόσον όπως διαπίστωσα η κυρία αυτή είναι ψυχικά διαταραγμένη και δεν γνωρίζει κανένα άλλο στοιχείο για την ταυτότητα της κυρίας που το πήρε).

Ύστερα από όλα αυτά καταλαβαίνετε την αγωνία και την ανησυχία μας. Για μας δεν πρόκειται για ένα απλό σκυλάκι αλλά για μέλος της οικογένειάς μας, φίλο και σύντροφο.

Αγωνιώντας για την τύχη του παρακαλώ πολύ όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6972245880 & 2102616310.

Προσφέρουμε μεγάλη αμοιβή σε όποιον μας βοηθήσει να το βρούμε.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_3288.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...