Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο μ..... και το στοίχημα!Λίγο έλειψε να ξεφύγει ο έλεγχος μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ, αφού Μπέος και Δημητριάδης κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια. Διαβάστε τους απολαυστικούς διαλόγους…

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βόλου φώναζε μετά το σφύριγμα της λήξης: «Ρε π..., δεν το έπαιξα στο στοίχημα. Το έλεγα ότι θα βάλουμε τρία και δεν το 'παιξα ο μ...», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», με τον Δημητριάδη να απαντά: «Δεν μιλάς καλά» και τον Μπέο να του λέει: «Άντε γ... Εσύ πήγαινε να κάνεις κανένα μεροκάματο στην ΑΕΚ».

Ο τιμ μάνατζερ τότε του επανέλαβε: «Δεν μιλάς καλά», με τον Μπέο να απαντά εκ νέου: «Ρε, άντε γ..., που θα μου πεις ότι δεν μιλάω καλά». Οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. «Αυτό που έκανες να το θυμάσαι», ήταν η ατάκα του Δημητριάδη, με τον Μπέο να του λέει: «Μη μου λες ότι θα το θυμάμαι».
http://www.gazzetta.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...