Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

O εμίρης με τα 27 παιδιά,τις 3 γυναίκες και τα δισεκατομμύρια!


Ο 58χρονος εμίρης σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Τάνι, που έρχεται στο Ελληνικό, είναι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ο όγδοος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο! Η περιουσία του ξεπερνάει τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ!

Θεωρείται ένας από τους πιο φιλελεύθερους ηγέτες των χωρών του Περσικού κόλπου ενώ είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεοτπικού σταθμου Αλ Τζαζίρα.
Έχει τρεις γυναίκες, 27 παιδιά, του αρέσουν οι καταδύσεις και η ιππασία.
Όπως γράφει η Real News η πρώτη και η τρίτη σύζυγός του περιορίζονται στα "καθήκοντά' τους, δηλαδή να γεννούν και να μεγαλώνουν τους απογόνους του. Η δεύτερη σύζυγός του ωστόσο, η Σέϊκα Μοζάχ, με την οποία έχει 7 παιδιά, συμμετέχει ενεργά στα κοινά προωθώντας την εκπαίδευση των κοριτσιών και συνοδεύει τον σύζυγό της στα περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια χωρίς να καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπό της. Έχει δε μεγάλη αγάπη στη μόδα και στις πανάκριβες δημιουργίες των μεγάλων οίκων μόδας. Θεωρείται από τις 80 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη! Παντρεύτηκε τον εμίρη στα 18 της χρόνια το 1977.

Η περιουσία του περιλαμβάνει υπεπολυτελή σκάφη, πολυτελή ακίνητα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και νησιά και επενδύσεις σε όλο τον κόσμο. Τον περασμένο Μάιο το Κατάρ εξαγόρασε έναντι 2,2 δισ δολαρίων το πασίγνωστο πολυκατάστημα Χάρολντς στην καρδιά του Λονδίνου.
Ο εμίρης Αλ Τάνι πήρε στα χέρια του την εξουσία αίφνιδιαστικά αλλά αναίμακτα από τον πατέρα του το 1995. Εδώ τον βλέπουμε σε παραδοσιακό χορό της πατρίδας του
Κάθε χρόνο επισκέπτεται τη χώρα μας με τη γυναίκα του και κάποια απο τα παιδιά του ενω ο πιλότος του αεροπλάνου του είναι ο Ελληνας, πρώην κυβερνήτης της Ολυμπιακής, Ιωάννης Σταυρακίδης.

Οι επενδύσεις στην Ελλάδα
Μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας Ελλάδας- Κατάρ ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση από το εμιράτο μεγάλων επενδυτικών σχεδίων στη χώρα μας. Αν και δεν έχουν καθοριστεί οι τοποθεσίες στις οποίες θα γίνουν οι επενδύσεις, ο εμίρης Αλ Θανί έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και το τμήμα του προς το παραλιακό μέτωπο. Μάλιστα φημολογείται ότι θέλει να δημιουργήσει πόλο αναψυχής με ξενοδοχεία, καζίνο, μαρίνες και άλλες παρεμβάσεις ακόμη και αερολιμένα! Όπως υπολογίζεται ο όμιλος Qatar Ιnvestment Αuthority, (QΙΑ) θα επενδύσει στη χώρα μας πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια!
Πηγή : tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...